Oefentherapie Cesar

Het schiet weer eens even in uw rug. Die nekpijn die maar niet weg wil gaan. Of na een dag werken helemaal óp zijn, terwijl u ‘alleen maar’ achter de pc heeft gezeten.

Hoe vaak denkt u niet: ‘Ach vervelend, maar het trekt wel weer weg.’ Of: ‘Tja, daar is toch niets aan te doen. Even doorbijten.’ En ging u wél op zoek naar een oplossing, dan bleek het moeilijk uw klachten goed te duiden. Laat staan voldoende weg te nemen. Een extra kussentje, proberen meer pauzes te nemen… dikwijls is het resultaat niet wat u ervan verwachtte. Toch is er een structurele oplossing voor uw klachten.

Oefentherapie Cesar 
Oefentherapie Cesar kan dé oplossing voor u zijn. De oefentherapeut Cesar is een paramedicus die veel weet over houding en beweging en een bevoegd therapeut is.

Op uw lijf geschreven
Voor uw klachten wordt er een passende behandeling uitgestippeld waarbij rekening wordt gehouden met uw dagelijkse activiteiten. De therapie is dus altijd maatwerk en ‘op uw lijf geschreven’.

Persoonlijke coaching  
Wij, oefentherapeuten Cesar, geven therapie én adviseren, behandelen uw klachten en zijn uw persoonlijke coach. Samen werken we aan verbetering van uw houding en uw bewegingspatroon. Net zolang totdat het gezonder bewegen als vanzelf gaat.

De voordelen van oefentherapie Cesar
Wij richten ons op het verminderen en wegnemen van klachten. Tijdens de behandeling krijgt u bovendien advies hoe u klachten in de toekomst kunt voorkomen. U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren. En u verbetert uw houding en ontdekt een optimale manier van bewegen. Oefentherapie is in alle opzichten goed voor uw gezondheid.

Waarom werkt oefentherapie zo goed? 
Bukken, tillen, zitten, lopen…. we doen het allemaal. Dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stil staan. Oefentherapie maakt u bewuster van die alledaagse verrichtingen. Door eenvoudige bewegingen die u vaak maakt te verbeteren, zijn klachten al flink terug te dringen. Want juist die bewegingen vormen een groot onderdeel van uw leven.

Door ons in te leven begrijpen wij uw manier van bewegen. ‘Welke activiteiten voert u allemaal uit op een dag?’ Wij bespreken dit en analyseren samen met u uw bewegingsgedrag en ontdekt u andere -gezondere- manieren van bewegen. De bewegingsoefeningen doet u zoveel mogelijk in de context. Oftewel: wij zorgen dat oefeningen zoveel mogelijk aansluiten op uw activiteiten in het dagelijks leven. Deze aanpak maakt de behandeling niet alleen laagdrempelig, maar ook effectief. Oefentherapie geeft u grip en controle op uw dagelijkse houding en bewegingen. Dankzij inzicht in uw eigen activiteiten en training die aansluit op uw levensstijl.

Voor iedereen die beter wil bewegen  
Oefentherapie is voor kantoormedewerkers, sporters, huisvrouwen, chauffeurs, musici, postbezorgers, kappers, dansers et cetera. De lijst is eindeloos want iedereen beweegt!

Een kleine stap, groot plezier
Bewegen doen we allemaal. En juist daarom is professionele aandacht voor houding en beweging zo waardevol. Samen met uw oefentherapeut maakt u een plan om van klachten af te komen en nieuwe klachten te voorkomen. U vindt balans in lijf en leden. 

Beter worden in bewegen, daar is maar een kleine stap voor nodig.

Blijf daarom niet zitten en spreek eens af met een oefentherapeut!